+381 (0) 29 242 723 info@renelualtahiri.com

" Cilësi, Besnikëri dhe Lidership"

Restaurant Galeria

RENELUAL TAHIRI

SHËRBIME

KONTAKT RT PETROL

  • Prishtinë-Çagllavicë, Kosovë

  • +381 (0) 29 242 723
    +381 (0) 29 233 093

RENELUAL TAHIRI LOKACION

Copyright © 2014 | Renelual Tahiri | By ESengineering
Back to Top